آموزش کامل طرز تهیه «پاستیل انار» یک دسر بسیار لذیذ



آموزش کامل طرز تهیه «پاستیل انار» یک دسر بسیار لذیذ
شب یلدا یکی از ماندگار ترین شب های سال می باشد. می توانید با درست کردن پاستیل خانگی با شکل و طعم انار از کودکتان پذیرایی کنید و شب یلدا را با پاستیل های خانگی برایش شیرین تر کنید.

نمکستان: شب یلدا یکی از ماندگار ترین شب های سال می باشد. می توانید با درست کردن پاستیل خانگی با شکل و طعم انار از کودکتان پذیرایی کنید و شب یلدا را با پاستیل های خانگی برایش شیرین تر کنید. پاستیل یکی از خوراکی های خوشمزه است که هم کودکان و هم بزرگسالان طرفدار این خوراکی خوشمزه هستند. شما می توانید به راحتی این پاستیل خوشمزه را به شکل های مختلف در منزل تهیه کنید. پاستیل انار را می توانید در میان وعده و دسر صرف کنید.

طرز تهیه پاستیل انار در خانه

مواد لازم برای تهیه پاستیل انار در شب یلدا :

گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
آب میوه طبیعی انار یک پیمانه سر خالی (۱۵۰میلی لیتر)
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه

طرز تهیه پاستیل انار :

اول شکر و پودر ژلاتین را باهم مخلوط کنید، سپس گلوکز را به آن اضافه کنید، آب میوه را هم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید. صبر کنید تا مایع به جوش آید و شفاف شود. می توانید از رنگ خوراکی قرمز برای پاستیل انار استفاده کنید.

قالب های که برای پاستیل خود انتخاب کردید را با آب سرد مرطوب کنید. و وقتی که مایع کمی حرارت خود را از دست داد، درون آن ها بریزید. قالب را در یخچال بگذارید تا خنک شود. همانطور که ژله را از قالب جدا می کنید، پاستیل را نیز از قالب جدا کنید.

اگر دوست داشتید می توانید پاستیل را در شکر دانه ریز رنگی بغلطانید.

آموزش درست کردن پاستیل انار برای شب یلدا

نکات تهیه پاستیل انار برای شب یلدا :

منظور از پیمانه در مواد لازم، پیمانه پلوپز است.

اگر قالب مخصوص پاستیل ندارید میتوانید مایع آماده شده را در ظرف مربع شکلی بریزید، و با چاقوی که در آب جوش فرو می کنید آن را هر طور که میخواهید برش بزنید.

گلوکز مایع و پودر ژلاتین می توانید از لوازم شیرینی فروشی تهیه کنید.



نوشته آموزش کامل طرز تهیه «پاستیل انار» یک دسر بسیار لذیذ اولین بار در مجله نمکستان پدیدار شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *