آبگوشت کوفته ریزه

0
35

آبگوشت کوفته ریزه

پیاز را با یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش‌تر تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

پیاز خردشده………… ۱ عدد

روغن………… یک‌ویک‌دوم قاشق سوپ‌خوری

زردچوبه………….. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

بادمجان بزرگ ……………..۱ عدد

گوجه‌فرنگی متوسط………….. ۱-۲ عدد

نعناع خشک…………………. یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

نمک………………. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

غوره یا گوجه سبز………………. به مقدار لازم

 

مواد کوفته‌ریزه:

گوشت سردست بی‌استخوان………………. ۳۰۰ گرم

پیاز ………………۱ عدد

زردچوبه…………….. یک‌سوم تا یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک……………… یک‌دوم قاشق چای‌خوری

فلفل………… مقدار کمی

آرد نخودچی………….. ۱ قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آبگوشت مرغ با لپه

 طرز تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

 

 

روش‌تهیه

پیاز را با یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید، زردچوبه را افزوده و هم بزنید. بادمجان را به قطعات بزرگ خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی بیش‌تر تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی را چهار قاچ کرده و بیفزایید و به آرامی مخلوط کنید. نصف قاشق سوپ‌خوری روغن را داغ کرده و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید و شعله را خاموش کنید و نعناع را همراه نمک به بادمجان اضافه کنید و بعد حدود ۶ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید جوش بیاید. برای تهیه کوفته‌ریزه، گوشت را در غذاساز یا مشابه آن همراه پیاز، زردچوبه، نمک و فلفل به صورت گوشت کوبیده درآورید، آرد نخودچی را افزوده و کمی مخلوط کنید. در حالی که مخلوط بادمجان در حال جوشیدن است گوشت را به صورت کوفته‌ریزه‌های کوچک (حدوداً اندازه یک فندق) درآورید و داخل آن بریزید. چاشنی (غوره یا گوجه‌سبز) را افزوده و پخت را ادامه دهید (برای چاشنی می‌توانید رب انار هم به کار ببرید). این آبگوشت بسیار خوش‌مزه است و اگر آب کمتر بریزید می‌توانید آن را به صورت خوراک مصرف کنید.

منبع : شو و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید