آش ترش (سمنان)

0
21

آش ترش (سمنان)

آب نخودها را خالی کرده و نخود را بپزید. سیر را له کرده و سرخ کنید و زردچوبه اضافه کنید، پیازداغ را افزوده و برنج و بلغور را هم بیفزایید، سپس نخود پخته را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و به مقدار لازم آب بریزید، بعد از جوش‌آمدن سبزی خردشده

مواد لازم

نخود خیس‌شده ………….۱ پیمانه

سیر…………… یک بوته

پیازداغ………….. ۴ قاشق سوپ‌خوری

برنج ایرانی نیم‌دانه……………. یک‌دوم پیمانه

بلغور گندم…………….. یک‌دوم تا یک پیمانه

سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)……………. ۵۰۰ گرم

رب گوجه‌فرنگی…………. ۴ قاشق سوپ‌خوری

نعناع خشک، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن ……………..به مقدار لازم

آب‌غوره…………… به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

روش‌تهیه

آب نخودها را خالی کرده و نخود را بپزید. سیر را له کرده و سرخ کنید و زردچوبه اضافه کنید، پیازداغ را افزوده و برنج و بلغور را هم بیفزایید، سپس نخود پخته را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و به مقدار لازم آب بریزید، بعد از جوش‌آمدن سبزی خردشده را افزوده و رب گوجه‌فرنگی را کمی تفت داده و به غذا بیفزایید و آش را جا بیندازید. بعد از پختن آش نعناع داغ درست کرده و آش را همراه با سیرداغ، پیازداغ، نعناع داغ و آب‌غوره سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید