آش محلی

0
66

آش محلی

ماش یا عدس را پخته و با گوشت‌کوب کمی له کنید (در صورت امکان ماش را کمی بو داده و با گوشت‌کوب کمی آن را بکوبید تا پوستش جدا شود، سپس پوست را از ماش جدا کرده و دور بریزید و ماش را بپزید).پیاز را در روغن تفت دهید، ادویه‌ها را افزوده

مواد لازم برای ۶تا۴ نفر

عدس یا ماش…………… ۴۰۰ گرم

پیاز متوسط، نگینی‌ریز خردشده …………..۲ عدد

روغن…………….. ۴ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل…………… از هرکدام یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

سیب‌زمینی متوسط، ریز شده……………. ۵ عدد

زردچوبه و آویشن از هرکدام ……………..یک‌دوم تا یک قاشق چای‌خوری

سرکه یا آب‌غوره…………….. به مقدار دلخواه

 بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

روش‌تهیه

ماش یا عدس را پخته و با گوشت‌کوب کمی له کنید (در صورت امکان ماش را کمی بو داده و با گوشت‌کوب کمی آن را بکوبید تا پوستش جدا شود، سپس پوست را از ماش جدا کرده و دور بریزید و ماش را بپزید).پیاز را در روغن تفت دهید، ادویه‌ها را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ماش یا عدس را اضافه کرده و با آب کافی آن را جوش بیاورید تا نیم‌پز شود، سیب‌زمینی را اضافه کنید. با حرارت بالا آش را جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کرده و ریز جوش آش را بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، سرکه یا آب‌غوره را بیفزایید. در پایان یک قاشق آویشن را در روغن تفت داده و برای تزیین روی آش بریزید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید