آش هفت قلم

0
33

آش هفت قلم

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و سپس در قابلمه‌ای که گنجایش کافی برای تهیه آش داشته باشد بریزید و آب اضافه کرده و بگذارید نیم‌پز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید

مواد لازم

عدس………………….. ۵۰ گرم

لوبیا چشم‌بلبلی…………… ۵۰ گرم

ماش…………. ۵۰ گرم

پیاز بزرگ…………… ۱ عدد

روغن………… ۴ قاشق سوپ‌خوری

اسفناج……………… ۲۵۰ گرم

شوید……….. ۲۰۰ گرم

گشنیز…………….. ۲۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی……………. ۵۰۰ گرم

برنج……………. ۱۰۰ گرم

گرد لیموعمانی………………. به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه ……………..به مقدار لازم

پیازداغ، نعناع‌داغ و کشک …………….برای تزیین

 

روش‌تهیه

حبوبات را از شب قبل خیس کرده و سپس در قابلمه‌ای که گنجایش کافی برای تهیه آش داشته باشد بریزید و آب اضافه کرده و بگذارید نیم‌پز شود. پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت دهید. سبزی‌ها را شسته و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. پوست گوجه‌ها را گرفته و رنده کنید و بعد به سبزی‌ها بیفزایید و با هم تفت دهید، سپس مخلوط پیاز را به حبوبات نیم‌پز اضافه کنید. برنج را که از قبل خیس کرده‌اید به قابلمه اضافه کرده و بگذارید مدتی بجوشد، سپس گرد لیموعمانی را اضافه کنید (می‌توانید از خود لیموعمانی هم استفاده کنید)، نمک و فلفل و ادویه افزوده و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی آش غلظت پیدا کرد آماده است. با پیازداغ و نعناع داغ و کشک تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید