آموزش درست کردن لوکوم انار مجلسی برای شب چله +تصاویر

0
168


آموزش درست کردن لوکوم انار مجلسی که به آن راحت الحقلوم و مسقطی نیز گفته میشود برای شب چله را در این بخش برای شما در منگومگ آموزش میدهیسم تا برای شب یلدای امسال درست کنید

آموزش درست کردن لوکوم انار مجلسی برای شب چله +تصاویر

طرز تهیه لوکوم انار برای شب یلدا

لوکوم یه دسر معروف در ترکیه س که با انواع آب میوه درست میشه، شمام میتونین در منزل به راحتی تهیه شون کنین، برای شب یلدا درست کنید و خیلی هم زود و فوری اماده میشود و وقتتان زیاد گرفته میشود.

مواد لازم

آب انار : ۳ لیوان.
پودر نشاسته ی گل : ۳ ق غ
شکر : ۱۰۰ گرم.
وانیل : ۱/۴ ق چ.
کره : ۱ ق غ.
پسته ی خرد شده : به میزان دلخواه.

همچنین ببینید: آموزش درست کردن چیزکیک انار تکنفره مجلسی برای شب یلدا

آموزش درست کردن لوکوم انار مجلسی برای شب چله +تصاویر

مراحل تهیه راحت الحلقوم اناری :

برای درست کردن لوکوم انار ابتدا آب انار رو گرفته از صافی رد میکنیم
بهتره آب انار شیرین یا ملس استفاده کنین
سپس داخل قابلمه ی کوچکی ریخته به همراه شکر و نشاسته میذاریم روی حرارت ملایم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شه،
تقربیا یک ساعت و نیم زمان میبره پس عجله نکنین
وقتی بوی خامی نشاسته از بین رفت و به قوام مورد نظر رسید مغز پسته رو اضافه و با بقیه ی مواد مخلوط می کنیم.
سپس حرارت رو خاموش کرده، وانیل و کره رو افزوده و مخلوط می کنیم.
حالا ظرف پیرکس مورد نظر رو خیس کرده آب اضافی رو خارج کرده و مواد رو داخل ظرف می ریزیم و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا لوکوم انار ببندد .
سپس با چاقوی تیز به اندازه های دلخواه برش های یکسان می‌دهیم
من برش های دو سانتی دادم و در پودر نشاسته ی ذرت یا پودر نارگیل می غلتاتیم.
نکته ی مهم : حتما از نشاسته ی گندم یا گل برای داخل لوکوم استفاده کنین.
چند ساعت بذارین در محیط بمونه تا کمی خشک شن سپس در ظرف در بسته نگهداری کنین.



منبع : منگومگ

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید