“اسپاگتی اسفناج”، غذایی ساده و لذیذ برای گیاهخواران

0
41

"اسپاگتی اسفناج"، غذایی ساده و لذیذ برای گیاهخواران

اسپاگتی یا همان ماکارونی رشته‌ای اسفناج یکی از غذاهای بسیار خوشمزه است که با یادگیری طرز تهیه آن، در مدت زمان کوتاهی یک غذای کامل و خوشمزه خواهید داشت.

به گزارش وقت صبح، پاستا و ماکارونی از جمله غذا هایی هستند که در طول زمان تغییراتی در آنها ایجاد شده است.  اسپاگتی اسفناج به روشهای مختلفی پخته می‌شود.

مواد لازم

ماکارونی: یک بسته ۵۰۰ گرمی

اسفناج تازه: ۲۰۰ گرم

پنیر ریکوتا: ۲۵۰ گرم

پنیر پارمزان: ۴۰ گرم

لیموترش: یک عدد

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

سیر: یک حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

مراحل تهیه اسپاگتی اسفناج

در مرحله اول از طرز تهیه این پاستا اسپاگتی اسفناج با پنیر، در یک قابلمه نسبتا بزرگ آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. زمانی که آب جوشید ماکارونی‌ را درون آب ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید.

سعی کنید ماکارونی‌ها را هم بزنید تا به هم نچسبند.

برای جلوگیری از چسبندگی ماکارونی‌ها می‌توانید کمی روغن در ظرف آب بریزید.

بیشتر از یک قاشق روغن استفاده نکنید.

وقتی ماکارونی‌ها ۱۰ دقیقه در آب جوشید لازم است تا آن‌ها را آبکش کنید. پس از آبکش کردن، آب که آب سرد روی آن بریزید. این کار از چسبیدن ماکارونی‌ها به هم جلوگیری می‌کند.

در مرحله دوم از طرز تهیه اسپاگتی اسفناج در یک ظرف جدا پنیر ریکوتا و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید و کاملا هم بزنید. پس از آن یک حبه سیر را رنده کنید و به مخلوط پنیر و روغن اضافه کنید.

پوست لیمو را کمی رنده کرده و داخل این مخلوط بریزید.

آب لیمو را هم بگیرید و به مخلوط اضافه کنید. سپس پنیر پارمزان، نمک و فلفل را هم درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید.

ترکیب آماده شده یک ترکیب بسیار خوشمزه برای سس اسپاگتی اسفناج است.

در مرحله سوم، نوبت به اسفناج ها می‌رسد.

اسفناج را در مقداری آب بپزید. می‌توانید اسفناج را بخارپز هم بکنید. زمانی که رنگ اسفناج کمی تیره شد زمان مناسب برای پایان پخت است. پس از این مرحله اسفناج را آبکش کنید.

ماکارونی‌های آبکش شده با اسفناج های پخته را با هم کاملاً مخلوط کنید. پس از آن سس آماده شده را به مخلوط در قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را بر روی گاز با شعله بسیار کم قرار دهید تا سس و طعم اسفناج به خورد ماکارونی‌ها برود. پس از ۲۰ دقیقه اسپاگتی اسفناج شما آماده سرو است. شما می‌ توانید آن را با کمی پنیر هنگام سرو تزیین کنید.

منبع : وقت صبح

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید