بادنجان پرشده با گوشت گوسفندی

0
22

بادنجان پرشده با گوشت گوسفندی

بادنجان‌ها را به صورت طولی نصف کنید، با قاشق داخل آن‌ها را خالی کرده و محتویات داخلی را کنار بگذارید، سپس بادنجان‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد کبابی کنید.

مواد لازم

بادنجان (ترجیحاً دلمه‌ای)……………. ۲ عدد

پیاز خردشده ……………۱ عدد

روغن زیتون……………. ۴ قاشق سوپ‌خوری

سیر له‌شده …………….۲ حبه

رب گوجه …………….۳ قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز، خردشده……………….. ۱ عدد

گوشت گوسفندی خردشده……………..۵۰۰ گرم

گوجه‌فرنگی، مکعبی‌خردشده……………. ۳ عدد

دانه صنوبر…………………. یک‌دوم پیمانه

نمک و فلفل سیاه ………………….به مقدار لازم

دارچین………………. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نعناع تازه، ریزخردشده……………….. ۴-۵ شاخه

پنیر سفید، مکعبی‌خردشده…………….. یک‌دوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شامی هویج خوشمزه و مجلسی

فوت و فن‌های خوشمزه‌ترین بورانی بادمجان

 

روش‌تهیه

بادنجان‌ها را به صورت طولی نصف کنید، با قاشق داخل آن‌ها را خالی کرده و محتویات داخلی را کنار بگذارید، سپس بادنجان‌ها را روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد کبابی کنید.

پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و سیر را هم اضافه کنید، پس از طلایی‌شدن پیاز، رب گوجه، فلفل دلمه‌ای و گوشت را افزوده و تفت دهید، وقتی رنگ گوشت تغییر کرد محتویات داخلی بادنجان‌ها را که کنار گذاشته بودید همراه با گوجه‌فرنگی، دانه صنوبر، نمک، فلفل سیاه و دارچین بیفزایید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزید، سپس از روی حرارت برداشته و نعناع را اضافه کنید. داخل بادنجان‌های کبابی‌شده را با مواد گوشتی پرکنید و پنیر را روی آن ریخته و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید