ژوزه مورینیو از فیفا درخواست کرد تا مانع حضور آفریقاییها در ترکیب فوتبال تیمهای ملی اروپاییها شوند.
سرمربی فوتبال رم معتقد است که بازیکنان آفریقایی باید برای کشورهای اصلی خودشان بازی کنند تا به تیمهای اروپایی بروند.
مورینیو به فیفا تذکر داد که این کار موجب تقویت فوتبال آفریقا خواهد شد و این شانس به وجود میآید تا تیمهای آفریقایی نیز برای قهرمانی در جامهای جهانی فرصت داشته باشند.
استعدادهای بزرگی مثل لوکاکو (پدر و مادر اهل کنگو) ، موسی دمبله (پدر اهل مالی) و مروان فلینی (پدر و مادر اهل مراکش) برای تیم ملی بلژیک بازی کردند.
البته تیم ملی فرانسه همیشه بیشترین تعداد مهاجر را در اردوی خود داشته است. بازیکنانی مثل پل پوگبا (پدر و مادر اهل گینه) ، کانته (پدر و مادر اهل مالی)، کیلیان امباپه (مادر اهل الجزایر و پدر اهل کامرون)، بلیز متوییدی (پدر و مادر اهل آنگولا) و ساموئل اومتیتی (متولد کشور کامرون) در تیم ملی فرانسه حضور دارند و عنصر اصلی این کشور برای قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۸ بودند.
تیم ملی انگلیس نیز بازیکنانی چون دله علی (نیجریه) و دنی ولبک (غنا) را در ترکیب خود در جام جهانی ۲۰۱۸ داشت.
در تاریخ فوتبال، ستارگانی بزرگ مثل ژوست فانتین که در اصل مراکشی بود ولی برای تیم ملی فرانسه در جام جهانی ۱۹۵۸ درخشان ظاهر شد. اوزه بیو، ستاره پرتغالی جام جهانی ۱۹۶۶ موزابیکی الاصل بود و زیدان نیز در اصل ملیت الجزایری داشت.
انتهای پیام/