ته‌چین عدس

0
15

ته‌چین عدس

در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. ۲ لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را ۳ دقیقه در آب جوش ریخته و آب‌کش کنید

مواد لازم

گوشت گوسفندی با استخوان سردست……………….. ۱ کیلوگرم

پیاز…………..۲ عدد

هویج…………..۱ عدد

اسفناج خرد شده……………۱ کیلوگرم

پیازداغ…………….۴ قاشق سوپ‌خوری

برنج……………….۴ پیمانه

گرد غوره …………….۳ قاشق سوپ‌خوری

عدس پخته …………….یک و یک‌دوم پیمانه

کشمش………………… ۲ پیمانه

روغن مایع، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه……………….به مقدار لازم

روغن حیوانی یا کره…………………. ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

یک قابلمه آب را جوش بیاورید. گوشت را شسته و به تکه‌های بزرگ خرد کنید و در آب جوش بریزید و بعد از یک جوش در آبکش خالی کنید.

در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. ۲ لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را ۳ دقیقه در آب جوش ریخته و آب‌کش کنید و روی آن آب سرد ریخته و بعد همراه پیازداغ کمی سرخ کنید. برنج را آب‌کش کنید. اسفناج را همراه با گوشت، گرد غوره و عدس لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید. کشمش را شسته و سرخ کنید. برنج را در ظرف مناسب سرو ریخته و با کشمش و برنج زعفرانی تزیین کرده و روغن حیوانی رویش بریزید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

نکته‌ها

۱- اسفناج را می‌توانید با کمی روغن و پیازداغ تفت دهید.

۲- آب عدس را بعد از پختن دور بریزید.

۳- از کنسرو عدس پخته هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید