خوراک اُزون‌برون با سیرپلو

0
20

خوراک اُزون‌برون با سیرپلو

کف قابلمه‌ای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیم‌کوب‌شده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوط‌شده را روی مواد بریزید

مواد لازم

ماهی ازون‌برون، به مکعب‌های کوچک برش‌زده‌شده…………………… ۱ کیلوگرم

پیاز اسلایس‌شده………………. ۳ عدد

دانه فلفل سیاه نیم‌کوب‌شده …………….یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

سیرپلو، نارنج، لیموترش، فلفل چیلی و زیتون ………………..برای سرو

 

مواد سس:

روغن مایع……………….. یک‌دوم پیمانه

سرکه …………….یک‌سوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی ……………..یک‌سوم پیمانه

دارچین…………… ۱ قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز…………. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک……………. به مقدار لازم

سیر رنده‌شده……………. ۲ حبه

 بیشتربخوانید:

فوت و فن پخت قلیه ماهی

 

 

روش‌تهیه

کف قابلمه‌ای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیم‌کوب‌شده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوط‌شده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید تا ردیف آخر را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید و باقی‌مانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعت‌ونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.

پلوی مورد نظر را می‌توان با برگ‌های سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید