خورشت آلو و زرشک

0
22

خورشت آلو و زرشک

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ‌ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغ‌ها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغ‌ها را با سه پیمانه آب بپزید.

مواد لازم

ران یا سینه مرغ……………….. ۲ تکه با استخوان

پیاز…………………. ۱ عدد

پوست پرتقال پودرشده خشک…………………. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

زعفران…………………… کمی

رب گوجه‌فرنگی …………………۱ قاشق سوپ‌خوری

آلو ………………۲۰ عدد

زرشک………………. یک‌دوم پیمانه

روغن، فلفل، نمک و تخم گشنیز ……………………به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

۳۰ راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

روش‌تهیه

پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. مرغ‌ها را با مقداری آب روی حرارت بگذارید، وقتی جوش آمد مرغ‌ها را با آب ولرم شسته و همراه با پیاز تفت دهید، سپس پوست پرتقال، زعفران، رب گوجه، نمک، فلفل و تخم گشنیز را اضافه کنید و مرغ‌ها را با سه پیمانه آب بپزید. آلوها را شسته و خیس کنید. بعد از این که مرغ نیم‌پز شد آلوها را همراه با آب آن اضافه کنید، زرشک‌ها را تفت داده و ۱۰ دقیقه آخر به خورشت بیفزایید و خورشت را جا بیندازید و با مقدار مناسب آب اواخر آن که می‌تواند یک‌ونیم پیمانه باشد همراه با پلو سرو نمایید.

نکته: می‌توانید به جای یک‌دوم قاشق چای‌خوری پوست پرتقال پودرشده خشک از یک قاشق پوست پرتقال رنده‌شده تازه استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید