خورشت قلیه ترش (لرستان)

0
24

خورشت قلیه ترش (لرستان)

پیازها را سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید، گوشت را گردویی خرد کرده و در پیاز تفت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پخته و رنده کنید و بعد از پخت گوشت همراه با رب انار و رب گوجه‌فرنگی تفت‌داده‌شده اضافه کنید، سپس نمک و فلفل خورشت را اندازه کرده

مواد لازم

گوشت گوسفندی…………………….. ۵۰۰ گرم

پیاز نگینی‌شده ……………۲ عدد

سیب‌زمینی…………….. ۴ عدد

رب انار……………۱ پیمانه

رب گوجه‌فرنگی………………… ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه……………… به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید، گوشت را گردویی خرد کرده و در پیاز تفت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پخته و رنده کنید و بعد از پخت گوشت همراه با رب انار و رب گوجه‌فرنگی تفت‌داده‌شده اضافه کنید، سپس نمک و فلفل خورشت را اندازه کرده و خورشت را جا بیندازید و مراقب باشید ته نگیرد.

نکته: رنگ این خورشت قهوه‌ای و مانند فسنجان می‌باشد.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید