خورش سیر و شوید(ماسوله)

0
24

خورش سیر و شوید(ماسوله)

پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک له‌شده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود

مواد لازم

گوشت راسته گوساله…………………… ۳۰۰ گرم

پیاز خلالی‌شده ……………….۲ عدد

سیر تازه خردشده ……………۲ شاخه

شوید…………….. ۲۰۰ گرم

باقلاسبز (از پوست دوم خارج‌کرده)…………….. ۲ پیمانه

تخم‌مرغ……………. ۳ عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن………………. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک له‌شده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با نمک و فلفل هم بزنید و به خورشت بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندد. در پایان در ظرف سرو ریخته و همراه با کته سرو نمایید.

نکته: می‌توانید به جای سیر تازه از ۵ حبه سیر خشک استفاده کنید. شوید را می‌توانید اواسط پخت گوشت اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید