دست‌پیچ با سس بادام هندی

0
90

دست‌پیچ با سس بادام هندی

هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی، جعفری، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و ۱ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه پنیر، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خمیر پیراشکی را پهن کنید

 معصومه عیوضی :

 

مواد لازم برای ۴ نفر

هویج خرد کرده و پخته……………….. ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد کرده…………………..یک‌چهارم از یک عدد

نخودفرنگی پخته………………. یک‌دوم پیمانه (۱۰۰ گرم)

جعفری خردکرده …………………۲ قاشق سوپخوری

ذرت پخته…………….. یک‌دوم پیمانه (۱۰۰ گرم)

قارچ ورقه‌ای خردکرده ………………۵۰ گرم

پنیر موزارلای رنده کرده …………..۳ قاشق سوپخوری

نمک ………………یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه ……………..یک‌‌چهارم قاشق چایخوری

خمیر پیراشکی آماده ……………..۸ عدد

روغن مایع………….. به میزان لازم

 

مواد لازم سس

کره………………. ۲۵ گرم

آرد گندم ……………۱ قاشق سوپخوری

زرده‌ی تخم‌مرغ…………. ۱ عدد

نمک و فلفل………… به میزان لازم

پنیر پارمسان کرده شده…………… ۵۰ گرم

بادام هندی ……………….۱۰۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی؛ یک غذای محلی لذیذ

 

 

روش تهیه

هویج، فلفل دلمه‌ای، نخودفرنگی، جعفری، ذرت و قارچ را در سه‌قاشق سوپخوری روغن در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و ۱ دقیقه تفت دهید. آن‌گاه پنیر، نمک و فلفل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خمیر پیراشکی را پهن کنید و هر بار قدری از مایه‌ی فراهم‌کرده، وسط هر خمیر بگذارید و بپیچید. اینک دست‌پیچ‌ها را در ظرف نسوز چربکرده قرار دهید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد برشته کنید حالا دست‌پیچ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید و با سس میل نید.

روش تهیه‌ی سس:

کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه آرد را بیفزائید و تفت دهید. حالا زرده‌ی تخم‌مرغ، نمک، فلفل و پنیر پارمسان را بیفزائید و تابه را از روی حرارت بردارید. سپس بادام هندی را به سس بیفزائید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید