دل مرغ سوخاری

0
50

دل مرغ سوخاری

دل مرغ را پاک کرده و از وسط برش دهید به طوری که از هم جدا نشود. آنها را شسته و کنار بگذارید تا آب آن برود. در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ زده شده، پودر تخم‌گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، حلقه‌های لیموترش و نمک را با هم مخلوط کرده

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر

دل مرغ…………………۵۰۰گرم

تخم‌مرغ……………..۳ تا ۴ عدد

پودر تخم‌گشنیز…………………….دو و نیم قاشق چایخوری

فلفل سیاه………………….یک‌دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز تند……………….یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره‌ی سیاه………………..یک‌پنجم قاشق چایخوری

سیر……………..۳ عدد، رنده شده

لیموترش…………… چند حلقه

نمک………………….به مقدار کافی

پودر نان سوخاری…………………..یک‌دوم پیمانه

آرد……………………..یک پیمانه

روغن…………….به مقدار کافی

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

 

 

روش‌تهیه

دل مرغ را پاک کرده و از وسط برش دهید به طوری که از هم جدا نشود. آنها را شسته و کنار بگذارید تا آب آن برود. در ظرفی یک عدد تخم‌مرغ زده شده، پودر تخم‌گشنیز، فلفل سیاه و قرمز، پودر زیره، سیر، حلقه‌های لیموترش و نمک را با هم مخلوط کرده، تکه‌های دل را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲ ساعت در یخچال بماند. در ظرفی دیگر پودر نان، آرد و کمی نمک را با هم خوب مخلوط کنید. ۲ عدد تخم‌مرغ و کمی نمک را در ظرف دیگر خوب بزنید. تکه‌های دل را از مایه‌ی ادویه‌دار بیرون آورده ابتدا در ظرف تخم‌مرغ زده شده و سپس در آرد بغلتانید. دوباره این عمل را انجام دهید و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید. چنانچه دل را به مدت زیادی در روغن سرخ کنید سفت می‌شود. این غذا را می‌توانید با سیب‌زمینی سرخ کرده و سالاد سبزیجات و سس تارتار میل کنید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید