“دو پیازه آلو”، غذای لذیذ و خوشمزه شیرازی

0
34

"دو پیازه آلو"، غذای لذیذ و خوشمزه شیرازی

دو پیازه آلوی شیرازی در عین سادگی بسیار لذیذ و خوشمزه است و در اغلب مواقع در وعده شام و با نان صرف می‌شود.

به گزارش وقت صبح، دو پیازه آلو را می‌توان یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین غذاهای سنتی شیراز دانست که طرز تهیه آن بسیار ساده است و خیلی سریع آماده می‌شود.

مواد لازم:

سیب زمینی ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

رب ۱ ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را خوب شسته و با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود سپس بعد از نرم شدند زیر آب سرد بگیرید و پوست را جدا کنید و به صورت مکعبی خرد کنید شما می توانید ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید سپس آپیز کنید.

پیازها را پوست بگیرید و نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه روغن و زردچوبه داخل تابه تفت دهید تا سبک شود سپس در ادامه رب را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود.

در ادامه سیب زمینی های خرد شده را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا یکدست و خوش رنگ شود سپس روی دو پیازه آلو به دلخواه کمی جعفری ریخته و به همراه نان و ترشی میل کنید.

منبع : وقت صبح

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید