رست‌بیف مرغ

0
32

رست‌بیف مرغ

ابتدا پیاز و مرغ‌ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پوره‌شده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر

مواد لازم

سینه مرغ …………….۱ عدد

پیاز………………. ۱ عدد

هویج نگینی و پخته‌شده……………… ۱ عدد

نخودفرنگی پخته‌شده …………..یک‌دوم پیمانه

سوسیس رنده‌شده…………….. ۳ عدد

تخم‌مرغ …………….۱ عدد

زعفران، نمک و ادویه ………………به مقدار لازم

پودر پانکو………………….به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

فرق بین ژیگو و رست بیف

 

روش‌تهیه

ابتدا پیاز و مرغ‌ را با غذاساز به صورت پوره درآورید، سپس تمام مواد (به جز پودر پانکو) را با مرغ پوره‌شده مخلوط کنید. روی تخته کار نایلون باز کرده و پودر پانکو را روی نایلون پخش کنید، سپس مخلوط مرغ را روی پودر پانکو قرار داده و به کمک نایلون حالت مورد نظر خود را روی مواد انجام دهید، هم می‌توان به صورت گرد حالت داد و هم حالت سه‌گوش، ولی دقت کنید که پودر پانکو تمام سطح مواد را بپوشاند. ظرف مورد نظر را چرب کرده و به کمک نایلون رست‌بیف را به ظرف انتقال دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر از پیش گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. در اواسط پخت دو بار غذا را برگردانید تا تمام سه طرف خوب سرخ و پخته شود. بعد از پخت و پس از این که کمی خنک شد برش زده و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید