مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید.
تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
مرغ……………..۱ عدد (۹۰۰ گرم)
نمک و فلفل……………….. به میزان لازم
پیاز خرد کرده……………….. ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه خرد کرده …………………۱ عدد کوچک
سیر………………. ۳ حبه
روغن……………… به میزان لازم
سبزیجات معطر…………… به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
پیاز ریز خرد کرده……………… ۲۰۰ گرم
ربگوجهفرنگی……………….. ۱۰۰ گرم
سرکه……………….. ۲ قاشق سوپخوری
شکر…………………. ۵۰ گرم
آب مرغ……………….۳۰۰ گرم
نمک و فلفل……………… به میزان لازم
ترخون خشک……………. ۳ قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روش تهیه
مرغ را پس از پاک کردن و شستن به وسیله حوله آشپزخانه خشک کنید. آن گاه داخل شکم مرغ را با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. حالا پیاز، فلفل دلمه و سیر را در شکم مرغ قرار دهید. سپس تمام سطح مرغ را با روغن آغشته کرده و در تابه سرخ کنید تا سطح مرغ طلایی شود. اینک در ظرف مناسبی سبزیجات را قرار دهید، سس را بریزید و مرغ را روی آن بگذارید و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه آن را بپزید.
روش تهیه سس: پیاز را تفت دهید آنگاه رب را نیز افزوده و قدری دیگر تفت دهید. حالا سرکه و شکر را نیز همزمان بیفزائید و در ادامه آب مرغ را اضافه کنید تا سس به جوش آید. سپس نمک، فلفل و ترخون را نیز اضافه نمائید.
بیشتربخوانید:
خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی