سوپ دو رنگ و خوشمزه “هویج بروکلی” برای روزهای سرد

0
16

حالا که فصل سرما رسیده و احتمالا ۱۰ روز آینده هم حسابی بارانی است این سوپ خوشمزه و مقوی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

وقت صبح – هوا که سر می شود سوپ طرفداران بیشتری پیدا می کند. حالا برویم سراغ سوپ هویج بروکلی. توجه داشته باشید مواد لازم ذکر شده برای ۶ نفر کافیست.

مواد لازم سوپ هویج

• ۵۰۰ گرم هویج

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• ۱ لیتر آب جوشیده

• ۱ لیوان شیر

• ۱ قاشق غذاخوری آرد

• ۲ قاشق کره

• نمک

• فلفل سیاه

مواد لازم سوپ بروکلی

• ۱ کیلو بروکلی

• ۴ پیمانه آب جوشیده

• ۱ بسته خامه شیر

• ۲ حبه سیر

• ۱ دانه پیاز سفید

• ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

• نمک

• جوز هندی

طرز تهیه سوپ هویج

هویج ها را به صورت دایره ای برش می دهیم و کمی در روغن زیتون سرخ می کنیم. نمک را اضافه کرده و با آب و شیر می پزیم تا نرم شود.

آرد را در کره تفت داده و هویج پخته شده را با آب آن به آن اضافه کرده و مدتی می جوشانیم. فلفل سیاه را که اضافه کردیم در مخلوط کن یا همزن می‌ریزیم. سوپ شما آماده است!

طرز تهیه سوپ بروکلی

پیاز و سیر خرد شده را در روغن زیتون تفت داده و قسمت‌های گل کلم بروکلی را به آن اضافه می‌کنیم. سپس نمک و آب را اضافه کرده و به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه اجازه پخته شدن میدهیم تا کلم بروکلی ها نرم شوند.

وقتی کلم بروکلی آماده شد خامه را اضافه کرده و کمی جوز هندی رنده شده‌ را با موادمان مخلوط میکنیم و مدتی می جوشانیم. سپس در مخلوط کن ریخته و یا با همزن دستی هم می زنیم تا پوره شود.

سوپ هویج را روی سوپ کلم بروکلی در ظرف سوپ سرو کرده و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح

منبع : وقت صبح

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید