“سیب پلو با مرغ”؛ سلطان غذاهای کرمانشاهی

0
9


سیب پلو با مرغ غذایی خوشمزه و دلچسب.

“سیب پلو با مرغ”؛ سلطان غذاهای کرمانشاهی

 

سیب پلو یک غذای بومی شهر کرمانشاه است که منظور از سیب در این غذا سیب زمینی می باشد.

وقت صبح– سیب پلو با مرغ جز غذاهایی است که اصلیت آن به کرمانشاه بر می گردد و شما با تجربه آن می توانید لذت خوردن یک غذای اصیل ایرانی را تجربه کنید.

مواد لازم برای تهیه سیب پلو با مرغ(برای ۴ نفر)

  1. برنج  ۲ پیمانه
  2. سیب زمینی  ۲ الی ۳ عدد متوسط
  3. شوید خشک  به قدر کافی
  4. نمک  به مقدار لازم
  5. روغن ۲ قاشق غذا خوری
  6. مرغ به اندازه دلخواه

طرز تهیه سیب پلو با مرغ:

برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید.

برنج و روغن و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید.

سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دوباره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید. دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.

در آخر مرغ را هم به صورت بخارپز یا سرخ شده بپزید و در کنار سیب پلو میل کنید.

نکات کلیدی:

  1. این غذا را بجای مرغ می توانید با گوشت یا تن ماهی هم میل کنید.
  2. شوید این غذا حتما بصورت خشک باید استفاده شود.
  3. اگر از روغن حیوانی برای روی پلو استفاده کنید طعم بینظیری به این غذا می دهید.

منبع : وقت صبح

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید