سیر پلو

0
43

سیر پلو

برنج را با آب ولرم خیس کنید. در قابلمه نیمی از سیر را با نیمی از کره ریخته و تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و به همراه نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود. در قابلمه‌ای دیگر بقیه کره را ریخته و نصف دیگر سیر را تفت دهید

مواد لازم برای ۶ تا ۴ نفر

برنج ……………..۳ پیمانه

سیر تازه……………… یک بوته

کره ………………….۱۰۰ گرم

گوشت گوسفندی قیمه‌ای خردشده…………….. ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل…………….. به مقدار لازم

سیر تازه و گوجه گیلاسی……………… به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دمپختک؛ غذای اصیل و ساده

 

 

روش‌تهیه

برنج را با آب ولرم خیس کنید. در قابلمه نیمی از سیر را با نیمی از کره ریخته و تفت دهید، سپس گوشت را افزوده و تفت دهید و به همراه نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود. در قابلمه‌ای دیگر بقیه کره را ریخته و نصف دیگر سیر را تفت دهید، سپس برنج و چهار پیمانه آب را بریزید و برنج را تا جایی که آبش کشیده شود بپزید و بعد برنج را خالی کرده و گوشت را کف قابلمه بچینید و برنج را رویش ریخته و صاف کنید و روی حرارت ملایم دم کنید، سپس با احتیاط در بشقاب برگردانید. با سیر تازه و گوجه گیلاسی تزیین نمایید.

نکته: بهتر است از قابلمه تفلون و یا پلوپز استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید