شورینی مرغ و پنیر

0
38

شورینی مرغ و پنیر

کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را ۳۰ ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده

مواد لازم

کره……………. ۱۲۰ گرم

پنیر خامه‌ای………………… ۱۰۰ گرم

پنیر پارمزان………….. ۲ قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ…………….۳ عدد

شوید یا جعفری، خردشده …………..۱ قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ای سبز نگینی‌شده ………….۱ قاشق سوپ‌خوری

قارچ بلانچ‌شده و ریزخردشده……………… ۱ پیمانه

مرغ پخته و ریز شده………………. ۱ پیمانه

نمک و فلفل ………………به مقدار لازم

آرد سفید……………….. ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر……………… یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

کنجد………………….. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

کباب تابه ای مرغ

 

 

روش‌تهیه

کره و پنیرها را با هم بزنید، سپس با همزن خوب بزنید تا یکدست و پوک شود، تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی شکسته و اضافه کنید و هر کدام را ۳۰ ثانیه بزنید، سبزی و فلفل دلمه‌ای را افزوده و مخلوط کنید، قارچ را به مخلوط بیفزایید و سپس مرغ را به مواد افزوده و نمک و فلفل بزنید، در انتها آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید و به مواد بیفزایید. قالب ساوارین را با برس چرب کنید. کف قالب را کنجد ریخته و از مواد پر کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و طبقه وسط بگذارید تا پخته شود.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید