شیرینی فلورانتین

0
24

شیرینی فلورانتین

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همین‌که شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال، گلسه‌چری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

کره……………  ۸۰ گرم

شکر قهوه‌ای………….  ۵۰ گرم

زرده تخم‌مرغ…………. ۱ عدد

آرد…………  ۱۴۰ گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت و خرد کرده…………….. ۱۰۰ گرم

گلسه‌چری خرد کرده……….. ۳۰ گرم

خلال بادام…………. ۳۰ گرم

پودر شکر برای تزئین…………. ۴۰ گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش تهیه

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همین‌که شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زرده تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال،  گلسه‌چری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید. سپس هر بار به اندازه یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید حالا فلورانتین را به مدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

طرز تهیه شیرینی ترکیه‌ای تاتلیسی گل

 

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید