شیرینی فندقی

0
22



شیرینی فندقی

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود

 لیلا آیانی صفت:

 

مواد لازم برای حدود ۶۰ عدد

کره‌ نرم شده………….. ۱۲۵ گرم

پودر شکر……………. ۷۰ گرم

زرده تخم‌مرغ…………….. ۱ عدد

وانیلین………….. یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد……………… ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر……………. یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت  ………….۵۰ گرم

فندق برشته و آسیاب کرده………… ۵۰ گرم

پودر شکر …………..به میزان لازم

خلال پسته آسیاب کرده……………. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی ترکیه‌ای تاتلیسی گل

 

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد هم نزنید تا به روغن نیفتد). حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه، به ضخامت ۴ میلی‌متر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید. آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی ۱۲-۱۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند،‌ رویشان را با پودر شکر و پسته بیارائید.

منبع : شور و شیرین



منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید