طرز تهیه تاس‌کباب؛ متفاوت و خوشمزه

0
12

طرز تهیه تاس‌کباب؛ متفاوت و خوشمزه

از غذا‌های تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذا‌های جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

ایرنا زندگی: از غذا‌های تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذا‌های جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می‌تواند در برنامه غذایی‌تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب:

گوشت گوسفندی: ۱ کیلو

سیب زمینی: ۲ عدد

پیاز: ۲ عدد بزرگ

به: ۱ عدد

هویج: ۳ عدد

روغن زیتون: ۲ ق غ

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه تاس‌کباب؛ متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:

۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیاز‌ها تکه‌های گوشت قرار دهید. بر روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز‌ها ته نگیرد.

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید