طرز تهیه شیرینی ملکه بادام

0
33


‍ شیرینی ملکه بادام

 

یک شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است ماندگاری بسیار خوبی داره حتما طبق دستور داده شده درست کنید و لذت ببرید

  شیرینی ملکه بادام

مواد لازم:

کره ۸۰ گرم
پودر قند ۳/۴ لیوان
تخم مرغ متوسط ۳ عدد
خامه صبحانه ۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد قنادی ۱ و ۱/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
پودر پسته یا نارگیل برای تزیین

 

مواد رویه:

عسل ۴ قاشق غذا خوری پر
کره ۶۰ گرم
شکر ۵ قاشق غذاخوری سر پر
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام ۱۲۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری

ملکه بادام

طرز تهیه شیرینی ملکه بادام :

 

فر را روشن کرده و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
قالب مستطیلی ۲۵ در ۳۵ سانتی را چرب کرده و درونش کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. بعد از آرد پاشی سینی رو برگردونده و تکون میدیم تا اضافی آرد بیرون بریزد.

کره و پودر قند را داخل ظرفی ریخته و با دور تند همزن به مدت سه دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و پوک شده و افزایش حجم پیدا کند.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و چند ثانیه مخلوط میکنیم.

خامه را به مواد افزوده و یک دقیقه دیگه هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار الک میکنیم و طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم.
مخلوط کردن باید در یک سمت باشه و به اصطلاح بایستی فولد بشه تا خمیر به صورت یکدست در آید.
مایه ای که بدست میاد نسبتاً غلیظ هست.
مایه حاصله را درون قالب مورد نظر ریخته و با لیسک صاف صاف می کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم تا پخته شود.

شیرینی ملکه بادام

در این بین مواد رویه را آماده میکنیم.

تمام مواد رویه شیرینی را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی مواد رو زیر و رو میکنیم. برای آماده شدن مواد رویه ۴ تا ۵ دقیقه زمان لازم است. زمانیکه مواد شروع کرد به جوشیدن قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.

قالب را از فر خارج کرده و مواد را روی سطح کیک پخش کرده و از دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر می گذاریم تا شیرینی مون آماده شود.
حدود دو دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی مون طلایی بشه.

بعد از اینکه از فر خارج کردیم اجازه میدیم کمی خنک شود.
سپس برش میزنیم و به دلخواه با پودر پسته یا نارگیل تزیین میکنیم.

طرز تهیه سس شکلات روی کیک را هم بخوانید



منبع : ایران بانو

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید