طرز تهیه پانساروتی

0
17

طرز تهیه پانساروتی

در این مطلب دستورالعمل تهیه پانساروتی آموزش داده شده است.

به گزارش شبکه آشپزی پانساروتی یا پانزاروتی غذایی ایتالیایی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد که طعمی منحصر به فرد دارد. پانساروتی نوعی پیراشکی است که بسیار خوشمزه و مقوی و لذیذ می باشد. پانساروتی یکی از غذاهای فانتزی می باشد که می توان این غذای خوشمزه و خوش طعم را برای مهمان هایتان آماده کنید. این غذا بر خلاف اسمی که دارد به راحتی و در کمترین زمان آماده می شود فقط کافیست که مواد لازم این غذای خوشمزه و لوکس را در خانه داشته باشید. اگر دوست دارید غذایی متفاوت و لوکس برای مهمان هایتان آماده کنید پیراشکی پانساروتی یکی از غذاهای مناسب برای شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه پانساروتی آشنا شوید.

مواد لازم:

کلم‌بروکلی……….. ۱۵۰ گرم

قارچ……………. ۲۰۰ گرم

کدو……….. ۱۵۰ گرم

پنیرپیتزا………….. ۱۰۰ گرم

سس گوجه فرنگی…………….. دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون…………… یک قاشق غذاخوری

میگو………….. شش عدد

گوجه مینیاتوری…………… شش عدد

نمک و فلفل……………. به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱. ابتدا سبزی‌ها را داخل تابه تفت داده.

۲. سپس خمیر پیتزا را باز کرده و سس گوجه‌فرنگی را در وسط خمیر ریخته و پخش می‌کنیم.

۳. بعد، پنیرپیتزا را نیز بر روی سس گوجه‌فرنگی پخش کرده و سبزی‌های تفت داده شده را با روغن‌زیتون روی آن می‌ریزیم و خمیرپیتزا را به صورت رولت می‌بندیم آن‌گاه، به برش‌های مساوی و به شش عدد تقسیم می‌کنیم.

۴. سپس، میگوی تفت داده شده را به آن اضافه کرده با گوجه‌فرنگی‌ها به صورت دلخواه تزیین می‌کنیم.

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید