نیوشا ضیغمی و مهناز افشار در استوری های جداگانه واکنش های مرموز به قهرمانی استقلال در صفحه اینستاگرام شان نشان دادند.
وقت صبح- نیوشا ضیغمی که اخیرا شایعه مهاجرت او و خانواده اش در رسانه ها مطرح شد، در طول روزهای اخیر فعالیت دوچندانی در اینستاگرام دارد.
او به قهرمانی استقلال در سوپر جام و عدم خوشحالی بازیکنان این تیم واکنش نشان داده و نوشته است:
طرفدار پرسپولیسم، اما نمیشه این همه شرافت رو دید و سکوت کرد. مبارکتان باشد. به امید روزی که همه مان کنار هم شادی رو تجربه کنیم.
مهناز افشار نیز همچون نیوشا ضیغمی، تلاش کرد تا تبریک متفاوت و البته معناداری به استقلال بگوید. او در همین رابطه در اینستاگرام اش خطاب به تیم و بازیکنان استقلال نوشت:
با غیرت و مردمی.
بخوانید: برخی ایرانیان خارج از کشور محسن نامجو و مهناز افشار را بیرون کردند!
بیوگرافی مهناز افشار
مهناز افشار، بازیگر ایرانی سینما، تئاتر و تلویزیون، متولد ۲۱ خرداد ۱۳۵۶ در تهران است.
وی در سال ۱۳۷۷ با نقش آفرینی در سریال گمشده به کارگردانی مسعود نوابی، نخستین تجربه خود را در زمینه بازیگری تلویزیون کسب کرد و با بازی در فیلم سینمایی دوستان به کارگردانی علی شاه حاتمی به سینما راه یافت.
از جمله افتخارات مهناز افشار میتوان به کسب یک جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن و نامزدی دریافت دو جایزه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.
مهناز افشار سابقه بازی در آثاری همچون گیلدا، برف روی کاج ها، مهمانخانه ماه نو، شبانه روز، انعکاس، سیزده گربه روی شیروانی، چه کسی امیر را کشت، خانهای در خیابان چهل و یکم، نهنگ عنبر ۲: سلکشن رویا، گلشیفته، دلم میخواد، دارکوب، محاکمه و عاشقانه را در کارنامه هنری خود دارد.
بیوگرافی نیوشا ضیغمی
نیوشا ضیغمی بازیگر سینما متولد ۱۸ تیر ۱۳۵۹ در شهر تهران و فارغ التحصیل کارشناسی رشته روانشناسی کودک از دانشگاه شهید بهشتی است.
اولین تجربهی سینمایی ضیغمی، فیلم تردست به کارگردانی محمدعلی سجادی بودهاست.
وی سابقه بازی در فیلم های موفقی همچون دموکراسی تو روز روشن، اخراجی ها، تلافی، دریا و ماهی پرنده، ثبت با سند برابر است، زن ها فرشته اند ۲، هفت معکوس و دختر شاه پریون را در کارنامه هنری خود دارد.