کیک قهوه

0
17

کیک قهوه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ، صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قهوه را در شیر حل کنید و به مایه بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده‌ی دارچین، بیکینگ‌پودر و آرد را نیز درون مایه بریزید

 مریم امیری:

 

مواد لازم

کره‌ی نرم …………….. ۱۸۰ گرم

شکر ریز…………….  ۱۸۰  گرم

تخم‌مرغ…………… ۴ عدد

قهوه‌ی فوری ……………… ۲ قاشق سوپخوری

شیر گرم…………….. ۶۰ میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

دارچین…………….. ۱ قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر……………….. ۲ قاشق چایخوری

آرد………………. ۳۵۰ گرم

گردوی خرد کرده……………. ۱۰۰ گرم

موز رنده کرده …………… ۲ عدد

خامه‌ی فرم گرفته…………. ۲۰۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وگان شکلاتی

 

 

روش تهیه

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ، صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قهوه را در شیر حل کنید و به مایه بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کرده‌ی دارچین، بیکینگ‌پودر و آرد را نیز درون مایه بریزید و گردو و موز را بیفزائید و مخلوط نمائید اکنون مایه‌ی فراهم کرده را در ۲ قالب به قطر ۲۰ سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید اینک صبر کنید تا کیک‌ها خنک شوند و بین دو کیک خامه‌ی فرم گرفته بمالید و با خامه و گردو بیارائید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید