لقمه‌های بیکن و اسفناج

0
27

لقمه‌های بیکن و اسفناج

پیازچه و سیر را در روغن زیتون تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس نمک، فلفل و تاباسکو را اضافه کنید. خمیر را نازک باز کرده و به شکل مستطیل‌های بلند ببرید

مواد لازم

پیازچه خردشده………………. یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده ………………۱ قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون ……………۱ قاشق سوپ‌خوری

اسفناج خردشده ……………۳۰۰ گرم

نمک و فلفل…………….. به مقدار لازم

تاباسکو (سس فلفل) ………………..۱ قاشق چای‌خوری

خمیر هزارلا…………… ۵۰۰ گرم

بیکن یا کالباس گوشت …………….۳۵۰ گرم

تخم‌مرغ زده‌شده ……………۱ عدد

آب………….. ۱ قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

مواد لازم برای سس خردل و هلو

کمپوت هلو………………… یک‌سوم پیمانه

خردل………………. یک‌چهارم پیمانه

عسل……………. ۱ قاشق سوپ‌خوری

فلفل قرمز یک‌چهارم…………….. قاشق چای‌خوری

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی؛ یک غذای رژیمی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

پیازچه و سیر را در روغن زیتون تفت داده و سپس اسفناج را اضافه کنید، با حرارت ملایم تفت دهید تا پخته و آب آن کشیده شود، سپس نمک، فلفل و تاباسکو را اضافه کنید. خمیر را نازک باز کرده و به شکل مستطیل‌های بلند ببرید و روی هر مستطیل ابتدا یک لایه بیکن گذاشته و رویش از اسفناج بگذارید و لوله کنید و بعد هر لوله را یک سانتی‌متر برش زده و در سینی فر بچینید، کناره‌ها را از مخلوط تخم‌مرغ و آب مالیده و سپس به مدت حدوداً ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

روش تهیه سس خردل و هلو

همه مواد را در مخلوط‌کن ریخته و مخلوط کنید و به اندازه دلخواه کنار لقمه‌ها سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید