مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی

0
122


مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی

مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانیاختصاصی «تابناک با تو»؛ هیچ کس به اندازه کافی سیب زمینی نمی پزد، همیشه مقداری از آن می‌ماند. سیب‌زمینی‌های مانده می‌توانند به یک میان‌وعده ساده تبدیل شوند که ممکن است قبلاً درست نکرده باشید: مافین سیب‌زمینی.

مافین سیب زمینی برای قرار دادن در جعبه ناهار کودکان یا به عنوان یک غذای فرعی در کنار وعده اصلی بسیار مناسب است. مافین سیب زمینی در اصل سیب‌زمینی لِه شده‌ای است که همراه با تخم‌مرغ ، پنیر و سبزیجات، پخته می‌شود.

مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی

برای تهیه شش مافین، یکی از سرآشپزهای سازمان صنعتی تولیدکنندگان و فروشندگان سیب زمینی آلمان می‌گوید شما به ۳۰۰گرم سیب زمینی درشت له شده نیاز دارید.

مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی

برای این کار، یک عدد پیاز سفید، دو عدد پیازچه ریز خردشده یه اضافه ۵۰ گرم چدار رنده شده، ۵۰ گرم پارمزان رنده شده، یک عدد تخم مرغ، سه قاشق غذاخوری خامه تازه و کمی نمک و فلفل نیاز دارید.

مخلوط را خوب به هم بزنید و در سینی چرب شده بریزید، سپس آن را با دمای دویست درجه  بپزید. فر  باید حدود ۱۵ دقیقه قبل از پختن مافین گرم شده باشد.

مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی



نوشته مافین سیب‌زمینی به سبک سرآشپز آلمانی اولین بار در تابناک با تو پدیدار شد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید