نحوه مصرف تخم کتان

0
19

نحوه مصرف تخم کتان

دانه‌های بذر کتان بیشترین مزایای سلامتی را دارند. اگر از بذر کتان استفاده می‌کنید، به یاد داشته باشید که آن را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و هنگام پخت و پز در دمای پایین از آن استفاده کنید تا خصوصیات غذایی آن حفظ شود.

د‌کتر آزاده نجارزاده – متخصص تغذیه و رژیم درمانی

 

سوال : شنیده‌ام برای بهره‌مند شدن از اثرات تخم کتان، باید آن را هنگام مصرف و به میزان نیاز خود با آسیاب برقی در منزل آسیاب کرده و به شکل پودر مصرف نمود. آیا می‌شود آن را در نمکدان نگهداری و کم‌کم استفاده کرد یا باید بلافاصله مصرف نمود؟ و مقدار مصرف مجاز آن چقدر است؟

 

جواب :دانه‌های بذر کتان بیشترین مزایای سلامتی را دارند. اگر از بذر کتان استفاده می‌کنید، به یاد داشته باشید که آن را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید و هنگام پخت و پز در دمای پایین از آن استفاده کنید تا خصوصیات غذایی آن حفظ شود. مزایای سلامتی ذکر شده در مطالعات انجام شده فقط با یک قاشق غذاخوری (۱۰ گرم) دانه کتان پودر شده در روز مشاهده شده است.

با این وجود، توصیه می‌شود اندازه وعده‌های غذایی را تا کمتر از ۵ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) دانه کتان در روز نگه دارید. دانه‌های کتان پودر شده را انتخاب کنید، زیرا هضم آنها آسان‌تر است.

روده نمی‌تواند پوسته بیرونی سخت دانه‌ها را تجزیه کند، البته بعد از پودر کردن در یک ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید