پاستای چهار پنیره

0
46

پاستای چهار پنیره

قارچ و مرغ را با روغن زیتون تفت دهید و سیر را اضافه کرده و بعد سس گوجه را بیفزایید، بعد از گرم شدن سس پاستا را اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد پاستا برود، سپس نیمی از پنیرها را داخل پاستا ریخته و مخلوط کنید، بعد از این‌که پنیر آب شد

مواد لازم

قارچ ورقه‌ خردشده…………………… ۵۰ گرم

سینه مرغ حبه‌ای خردشده……………… ۱۰۰ گرم

روغن زیتون……………… ۴ قاشق سوپ‌خوری

سیر رنده‌شده ………………۱ حبه

سس گوجه………………. ۱ پیمانه

پاستا پنه (پخته)………………. ۱۰۰ گرم

پنیر پستو، پنیر موتزارلا، پنیر چدار و پنیر پارمزان در مجموع………………… ۱۵۰ گرم

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

 

 

روش‌تهیه

قارچ و مرغ را با روغن زیتون تفت دهید و سیر را اضافه کرده و بعد سس گوجه را بیفزایید، بعد از گرم شدن سس پاستا را اضافه کنید و تفت دهید تا سس به خورد پاستا برود، سپس نیمی از پنیرها را داخل پاستا ریخته و مخلوط کنید، بعد از این‌که پنیر آب شد غذا را از روی حرارت بردارید و در ظرف سرو ریخته و بقیه پنیرها را روی پاستا بریزید.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید