پاستا با گوشت چرخکرده تابه‌ای

0
20

پاستا با گوشت چرخکرده تابه‌ای

روغن را در تابه مناسبی گرم کنید و گوشت، قارچ و پیاز را بیفزایید، هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا رنگ گوشت عوض شود و بیشتر آب قارچ تبخیر شود. آنگاه رب گوجه‌فرنگی، آب، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. سپس پاستا را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن زیتون………….۱ قاشق سوپخوری

گوشت چرخکرده…………….۵۰۰ گرم

قارچ خرد کرده……………….۲۰۰ گرم

پیاز خرد کرده……………………یک دوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی………………..به مقدار لازم

آب…………………۱ پیمانه

فلفل………………به مقدار کم

پودر سیر…………………..یک‌دوم قاشق چایخوری

پاستا فرمی…………………..۲۴۰ گرم

پنیر چدار رنده کرده………………..یک دوم پیمانه

ریحان خرد کرده برای تزئین………………یک چهارم پیمانه

 بیشتر بخوانید:

پاستا آنکونا

 

روش تهیه

روغن را در تابه مناسبی گرم کنید و گوشت، قارچ و پیاز را بیفزایید، هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا رنگ گوشت عوض شود و بیشتر آب قارچ تبخیر شود. آنگاه رب گوجه‌فرنگی، آب، فلفل و پودر سیر را اضافه کنید. سپس پاستا را بیفزایید و آن را به جوش بیاورید. در ظرف را بگذارید، حرارت را کم کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. یکی دو بار هم بزنید. وقتی پاستا نرم و بیشتر آب تبخیر شد، روی آن پنیر بریزید، در ظرف را بگذارید و ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا پنیر آب شود. پاستا را با ریحان تزئین کنید.

بیشتربخوانید:

پوره سیب و انبه

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید