پوغاچا (بقچه)

0
29

پوغاچا (بقچه)

سینه مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز و فلفل دلمه‌ای در روغن تفت دهید، نمک و فلفل افزوده و بعد مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مواد را داخل خمیر پیراشکی بگذارید و دور هر خمیر را به آرامی جمع کنید

مواد لازم

سینه مرغ ………………۱ عدد

پیاز………….. ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای…………… ۱ عدد

روغن………….. به مقدار لازم

نمک و فلفل……………. به مقدار لازم

خمیر پیراشکی……………… یک بسته

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه لاهماجون غذای پرطرفدار ترکی

 

روش‌تهیه

سینه مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز و فلفل دلمه‌ای در روغن تفت دهید، نمک و فلفل افزوده و بعد مواد را از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شود. به اندازه یک قاشق سوپ‌خوری از مواد را داخل خمیر پیراشکی بگذارید و دور هر خمیر را به آرامی جمع کنید تا به صورت بقچه دربیاد، سپس بقچه‌ها را داخل روغن شناور بگذارید تا سرخ شده و رنگ آن‌ها طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید