پیتزا براکلی

0
30

پیتزا  براکلی

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت ۳ میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیله گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید.

مواد لازم برای ۱ عدد

خمیر پیتزا …………………….۱۵۰ گرم

سس پیتزا…………….  ۲  قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا …………….۱۲۰ گرم

پنیر گودا  رنده کرده…………… ۳۰ گرم

براکلی بخارپز کرده …………….۱۵۰ گرم

زیتون بدون هسته………………  ۵ عدد

قارچ ورقه‌ای خرد کرده………………. ۱۰ عدد

فیله گوساله تفت داده……………. ۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای خرد کرده………………. یک‌سوم پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر

طرز تهیه پیتزا مکزیکی در ۳۰ دقیقه

 

 

روش‌تهیه

خمیر پیتزا را روی سطح میز آرد پاشیده به ضخامت ۳ میلی‌متر پهن کنید. آن‌گاه خمیر را در قالب پیتزا قرار دهید و رویش را با سس آغشته کنید. سپس یک دوم از مخلوط پنیرها را روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب براکلی، زیتون، قارچ، فیله گوساله و فلفل دلمه‌ای را بریزید. اینک باقیمانده پنیر را روی سطح پیتزا بپاشید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید