پیش‌غذای ماهی

0
30

پیش‌غذای ماهی

تکه‌های ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.

مواد لازم

فیله ماهی خردشده ……………..۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت………….. ۱ قاشق سوپ‌خوری

لیموترش اسلایس‌شده……………. یک‌دوم پیمانه

سویاسس………………. ۲ قاشق سوپ‌خوری

پیاز خلالی‌شده …………..۱ پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی اسلایس‌شده …………………از هر رنگ یک‌دوم پیمانه

سیر له‌شده ……………….۲ حبه

نمک……………….. به مقدار لازم

زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره ……………..به مقدار لازم

قارچ خردشده۱……………. پیمانه

روغن …………..به مقدار لازم

تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا ……………به تعداد لازم

گوجه‌گیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایس‌شده………………. برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

روش‌تهیه

تکه‌های ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آن‌ها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.

نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویه‌ها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکه‌های ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.

مقداری از مخلوط را در تارت‌ها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیرهای یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.

منبع : شور و شیرین

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید