چیزکیک یخچالی اورئو

0
26

چیزکیک یخچالی اورئو

یک‌چهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در ۴ فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یک‌دوم پیمانه بریزید. آن‌گاه تا آماده شدن مواد میانی آنها را در یخچال بگذارید. سپس پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن برقی بزنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

بیسکویت خرد کرده………………  ۲۰۰ گرم

کره آبکرده…………….۹۰ گرم

پنیر خامه‌ای……………….۲۴۰ گرم

پودر شکر……………..۱۶۰ گرم

اسانس وانیل………………..۱ قاشق چایخوری

خامه فرم‌گرفته……………..۴۸۰ گرم

کرم گاناش………………۲۵۰ گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه…………….۱۵۰ گرم

شکلات تلخ۱۵۰……………… گرم

بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

 

 

روش تهیه

یک‌چهارم پیمانه از بیسکویت خرد کرده را کنار بگذارید و باقیمانده آن را با کره مخلوط کنید و در ۴ فنجان مناسب پذیرائی به گنجایش یک‌دوم پیمانه بریزید. آن‌گاه تا آماده شدن مواد میانی آنها را در یخچال بگذارید. سپس پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. وانیل و نیمی از خامه فرم گرفته را بیفزایید و نصف این مایه را در فنجان‌ها  روی بیسکویت‌ بریزید. حالا دسر را به مدت ۱۵ دقیقه در  یخچال بگذارید. حالا روی هر کدام قدری کرم گاناش بریزید و بعد باقیمانده مایه پنیری را بیفزائید. اکنون دوباره دسر را  به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید. اینک چیزکیک را با خامه، باقیمانده بیسکویت خرد کرده و بیسکویت اورئو بیارائید و دسر را به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه گاناش شکلاتی: خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. سپس شکلات را به آن بیفزائید.

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید