کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین دی

0
5

کاهش خطر ابتلا به سرطان با مصرف ویتامین دی

با تامین ویتامین Dمورد نیاز بدن تا ۴۰ درصد می توانید خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

به گزارش خراسان : ارتباط بین ویتامین دی و سرطان سال‌هاست که ذهن متخصصان را مجذوب خود کرده است. آنان دریافتند در افراد ساکن مناطقی که مقدار بیشتری نور خورشید و ویتامین دی دریافت می‌کنند، میزان مرگ‌ومیر ناشی از انواع مختلف سرطان کمتر است.

 

چاقی و تاثیرات آن بر عملکرد ویتامین دی

محققان دریافتند مصرف روزانه ۲۰۰۰ IU ویتامین دی با کاهش ۱۷ درصدی خطر ابتلا به سرطان همراه است و در افراد با BMI (شاخص توده بدنی) طبیعی این کاهش خطر ۳۸ درصد است. به این معنی که عوامل مرتبط با چاقی مانند چربی اضافی بدن می‌تواند اثر مفید مکمل‌های ویتامین دی را کاهش دهد.

چاقی و آسیب آن به سیستم ایمنی بدن

چاقی به سیستم ایمنی بدن آسیب می‌رساند و موجب بروز مواردی از جمله تخریب عملکرد التهاب زایی در طولانی‌مدت می‌شود. شواهد بیشتر همچنین تایید می‌کند که هرچه چربی بدن افراد بیشتر باشد، خطر ابتلا به سرطان بیشتر است. نتایج این تحقیق در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید