کاپ کیک موس شکلات

0
60

کاپ کیک موس شکلات

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ‌سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ‌ها، وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پودر کاکائو………………۵۰ گرم

آرد ……………. ۱۷۵ گرم

نمک …………..  ۱پینچ

بیکینگ سودا  ……………. یک دوم  قاشق چایخوری

شکر دانه ریز……………..۱۷۰ گرم

کره  نرم شده …………… ۱۷۵ گرم

تخم مرغ  ………….. ۲ عدد درشت

اسانس وانیل   ………………..  ۱ قاشق چایخوری

شیر ………….. ۱۷۵ میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

آب پرتقال  ……………..   ۱ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم  برای تهیه کرم گاناش

خامه صبحانه …………….  ۱۰۰ گرم

شکلات تلخ یا شیری …………   ۱۰۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه موس شکلات

شکلات تلخ یا شیری آبکرده……………  ۲۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ……………  ۴ عدد درشت

قهوه اسپرسو…………..۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

شکر…………….. ۵۰ گرم

شکلات شیری آبکرده ……………۱۷۰ گرم

سفیده تخم مرغ……………..  ۲عدد

خامه قنادی فرم گرفته……………۲۰۰ گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک خرما خانگی

 

 

روش تهیه

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب ۱۲ تائی کاپ‌کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.  پودر کاکائو، آرد، نمک، بیکینگ‌سودا و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه کره، تخم مرغ‌ها،  وانیل، شیر و آب پرتقال را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید به طوریکه یک سوم از حجم قالب خالی بماند. حالا کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ‌کیک‌ها خنک شدند، روی هر کدام قدری کرم گاناش  بریزید و موس شکلات را رویش بگذارید.

بیشتر بخوانید:

کیک هویج بدون نیاز به فر + دستور تهیه

کیک بادام فرانسوی + طرز تهیه

کیک قابلمه‌ای آسان و پف دار + طرز تهیه

منبع : زندگی آنلاین

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید