کباب موهامورا

0
22

کباب موهامورا

پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند. آن‌گاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس هر‌بار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز…………… ۱ عدد

جعفری خرد کرده یک دسته کوچک…………… (۵۰ گرم)

گوشت چرخکرده……………… ۴۵۰ گرم

دارچین ……………قاشق چایخوری

نمک……………..  به میزان لازم

سس موهامورا ……………. نصف پیمانه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فنلاندی

 

 

مواد لازم برای تهیه سس موهامورا

فلفل دلمه‌ای قرمز……………. ۳ عدد

گردو…………….۵۰ گرم

سیر له کرده …………… ۴ حبه

پودر زیره سبز ……………سه‌چهارم قاشق چایخوری

رب انار ……………… یک‌و نیم قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده……………. ۱ عدد کوچک

فلفل قرمز (یا فلفل آلپو یا پاپریکای بوداده) ……………۱ قاشق چایخوری

نمک…………..۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون…………..  یک‌چهارم پیمانه

 بیشتربخوانید:

کباب تابه ای مرغ

 

 

طرز تهیه :

پیاز، جعفری، گوشت، دارچین و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بخوبی ترکیب شوند. آن‌گاه نیمی از سس ماهامورا را اضافه کنید و مخلوط نمائید. سپس  هر‌بار قدری از مخلوط را برداشته و به سیخ بکشید و به آن فرم سوسیس دهید. حالا کباب را در سینی فر بچینید و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را بپزید. هرازگاهی آن را زیر و رو کنید تا کاملا پخته و برشته شود. سپس نان‌های پیتا را با باقیمانده سس مزه‌دار کنید و کباب‌ها را روی آن قرار دهید.

روش تهیه سس ماهامورا : فلفل‌ها را همراه با گردو، سیر، زیره، رب انار، پیاز، فلفل قرمز، نمک و روغن در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و روشن کنید تا مخلوطی صاف و یکدستی حاصل شود سپس در تابه ماسبی بریزید و روی حرارت ملایم قدری تفت دهید.

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید