کمپوت قیسی و انجیرخشک

0
31

کمپوت قیسی و انجیرخشک

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت ۴ ساعت، بخیسانید. آن‌گاه شکر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند. سپس کمپوت را از روی اجاق بردارید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

انجیر خشک…………..۸۰۰ گرم

قیسی ……………..۴۰۰ گرم

آب……………… ۲ لیتر (۸ پیمانه)

شکر ………………۲۵۰ گرم

چوب دارچین…………. ۱ تکه

پوست لیموترش………….. ۳ تکه

هل…………… ۱۰ عدد

 

 بیشتر بخوانید:

کمپوت آلو سیاه + طرز تهیه

 

 

روش تهیه

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت ۴ ساعت، بخیسانید. آن‌گاه شکر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند. سپس کمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج کنید و کمپوت را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. اکنون کمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

بیشتربخوانید:

کمپوت گلابی حرفه ای + طرز تهیه

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید