کوفته در ظرف سفالی

0
37

کوفته در ظرف سفالی

پیاز و سیر را رنده کرده و روی گوشت بریزید، جعفری را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه، زیره و آرد سوخاری را افزوده و همه را با هم مخلوط نمایید و خوب ورز دهید و هر شکلی که مایل بودید به آن بدهید و دو طرفش را سرخ کرده

مواد لازم

پیاز بزرگ ۱…………… عدد

سیر بزرگ…………… ۴ حبه

گوشت چرخ‌کرده………….. ۵۰۰ گرم

جعفری……………. مقداری

نمک، زیره و فلفل سیاه……………. از هرکدام ۱ قاشق چای‌خوری

پودر سوخاری …………….۱ پیمانه

 

مواد سس

گوجه…………….. چند عدد

پول‌بیبر (فلفل قرمز ترکیه) ………………..۱ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه……………….. ۱ قاشق چای‌خوری

نمک……………….. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

روش‌تهیه

پیاز و سیر را رنده کرده و روی گوشت بریزید، جعفری را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه کنید، نمک، فلفل سیاه، زیره و آرد سوخاری را افزوده و همه را با هم مخلوط نمایید و خوب ورز دهید و هر شکلی که مایل بودید به آن بدهید و دو طرفش را سرخ کرده و در کف ظرف سفالی قرار دهید. برای تهیه سس گوجه‌ها را با حرارت ملایم پخته و پوره کنید، پول‌بیبر، فلفل سیاه و نمک اضافه کنید (اگر سس را از قبل درست کرده‌اید و نمک آن زیاد است نمک نریزید)، یک جوش که زد روی کوفته‌ها بریزید و کوفته‌ها را ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید