کوکوسبزی

0
20

کوکوسبزی

سبزی‌ها را خرد کنید. دو قاشق از آرد را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و زردچوبه و سبزی‌های خردشده مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سبزی‌ها اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ کوکو را هم بزنید. در صورتی که تمایل دارید از زرشک و گردو استفاده کنید

مواد لازم

سبزی کوکو پاک و شسته‌شده …………………..۵۰۰ گرم

آرد گندم …………….۳ قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل، تخم گشنیز، زردچوبه و روغن ……………….به مقدار لازم

تخم‌مرغ………………. ۳ تا ۴ عدد

گردو، نگینی‌خردشده (در صورت تمایل)……………………. ۴ عدد

زرشک (در صورت تمایل)…………… ۱ قاشق سوپ‌خوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه

 

 

روش‌تهیه

سبزی‌ها را خرد کنید. دو قاشق از آرد را با نمک، فلفل، تخم گشنیز و زردچوبه و سبزی‌های خردشده مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به سبزی‌ها اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ کوکو را هم بزنید. در صورتی که تمایل دارید از زرشک و گردو استفاده کنید گردو را با زرشک و بقیه آرد مخلوط کنید. مقداری از مایه کوکو را با زرشک و گردو در ظرفی جداگانه مخلوط کنید. روغن را در ماهی‌تابه داغ کنید. بعد از داغ‌شدن روغن، نیمی از مایه کوکو را به روغن اضافه کرده و سطح آن را صاف کنید. مایه مخلوط با زرشک و گردو را اضافه کنید. بقیه مایه کوکو را هم افزوده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و درِ ظرف را هم بگذارید. بعد از گرفتن مایه کوکو و سرخ‌شدن یک طرف، آن را به صورت یکجا و یا بعد از بریدن به شکل دلخواه برگردانید. طرف دوم کوکو را سرخ کنید. برای طرف دوم درِ ظرف را نگذارید تا کوکو نرم نشود و کاملاً سرخ شود و بعد از سرخ‌شدن در ظرف مناسب کنار باقلاپلو یا سبزی‌پلو یا با نان سرو نمایید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکوی قارچ

 

 

نکته

سبزی کوکو شامل ۱۵۰ گرم تره، ۱۵۰ گرم جعفری، ۱۰۰ گرم گشنیز، ۳۰ گرم شوید، ۱۰ گرم شنبلیله و ۶۰ گرم اسفناج می‌باشد. نسبت سبزی‌ها می‌تواند تغییر کند به جز شنبلیله و شوید که باید کم باشد یا می‌توان حذف نمود.

تعداد تخم‌مرغ‌ها به اندازه آن‌ها بستگی دارد.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید