کیک خوشمزه هویج؛ برای کسانی که نمی‌خواهند چاق شوند!

0
28

وقتی هوس شیرینی می‌کنید، یک کیک خوشمزه هویجی بدون شکر را به راحتی می توانید در مدت زمان کوتاهی درست کنید…

وقت صبح – بهتر از عمق قالب مورد استفاده برای تهیه این کیک را حداقل ۲۴ سانتی متر در نظر بگیرید. همچنین پیمانه اندازه گیری ما ۲۰۰ میلی لیتر می‌باشد.

مواد لازم:

•۱ قاشق چایخوری کره + ۱ قاشق چایخوری آرد (برای قالب کیک)

• ۲ عدد هویج متوسط (۳۰۰ گرم)

• ۲ عدد تخم مرغ

• نصف پیمانه شیره خرما یا عسل

• نصف پیمانه شیر

• نصف پیمانه روغن

• ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل

• ۲ پیمانه آرد جو کامل

• ۱ قاشق چای‌خوری دارچین

• ۱ بسته بیکینگ پودر

• نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین

• ۱ پیمانه گردو خرد شده

کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج

• با برس به قالب کیک کره بمالید و آرد بپاشید و آرد اضافی را بتکانید. هویج ها را با قسمت درشت رنده، رنده کنید.

• تخم مرغ ها، شیره خرما یا عسل، شیر، روغن و عصاره وانیل را در یک کاسه عمیق بریزید و با همزن چند دقیقه بزنید.

آرد جو، دارچین، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و الک کرده و به مخلوط مایه کیک اضافه کرده و با کمک کفگیر مخلوط کنید.

هویج رنده شده و نیمی از گردو را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید و به قالب منتقل کنید. نصف دیگر گردو را روی آن بپاشید.

• در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید.

اگر پس از این زمان خلال دندان را در کیک فرو بردید و تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است. در غیر این صورت به کیک تان ۵ دقیقه دیگر زمان دهید. نوش جان!

ترجمه: وقت صبح

منبع : وقت صبح

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید