گزرآویج

0
16

گزرآویج

پوست هویج را گرفته و آن را رنده کنید. آب و رنده پوست لیمو را همراه با کمی نمک و آب اضافه کرده و هویج را بپزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و هویج را افزوده و کمی با پیاز تفت دهید. تخم‌مرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه هم بزنید

مواد لازم

هویج رسمی (گزر) یا هویج‌فرنگی……………… ۵۰۰ گرم

آب‌لیمو……………….. ۱ تا ۲ قاشق سوپ‌خوری

رنده پوست لیموترش……………. ۱ قاشق چای‌خوری

پیاز نگینی‌خرد‌شده……………..۱ عدد

تخم‌مرغ ………………۳ عدد

روغن، نمک و فلفل…………….. به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

 

 

 

روش‌تهیه

پوست هویج را گرفته و آن را رنده کنید. آب و رنده پوست لیمو را همراه با کمی نمک و آب اضافه کرده و هویج را بپزید. پیاز را تفت دهید تا سبک شود و هویج را افزوده و کمی با پیاز تفت دهید. تخم‌مرغ را با نمک و فلفل در یک کاسه هم بزنید و هویج را در یک ماهی‌تابه ریخته و تخم‌مرغ را اضافه کنید تا ببندد و با نان یا برنج سرو نمایید.

نکته: هویج را می‌توانید نگینی خرد کنید. این غذا متعلق به مناطق حاشیه جنوبی دریای مازندران است.

منبع : شور و شیرین

منبع : زندگی آنلاین



ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید