تیتر خبرها

ترفندهای پخت گوشت؛ اینجوری همه پروتئین ها و ویتامین هاش حفظ میشه

برای اینکه پروتئین ها و ویتامین های گوشت در فرآیند پخت حفظ بشه و بعد از پخت تغییر شکل نده باید از تکنیک سفید کردن گوشت استفاده کنید.

شایانیوز- دسته بندی گوشت ها شامل گوشت قرمز، گوشت طیور و گوشت های دریایی میشه. گوشت گاو، گوسفند، گوساله، بز و شتر متداول ترین گوشت های قرمز مصرفی هستند. از بین طیور هم گوشت مرغ، مرغابی، بوقلمون و غاز متداول ترین گوشت های مصرفی هستند. گوشت های دریایی هم شامل انواع ماهی ها و میگو میشه.

ما تو این مطلب میخوایم یه تکنیک برای پخت گوشت قرمز بهتون ارائه بدیم. همان طور که می دونید روش‌های صحیح پخت نقش موثری در ارتقاء سلامت دارن. اگه به دنبال زندگی طولانی و سالم هستید باید از همین امروز نحوه غذا پختنتون رو اصلاح کنید. برای اینکه ویتامین های گوشت در فرآیند پخت حفظ بشه و عصاره آن خارج نشه باید از «تکنیک سفید کردن گوشت» استفاده کنید.

سفید کردن گوشت

برای این منظور آب رو جوش بیارید پیاز ۴ قاچ شده + هویج + کرفس + چوب دارچین رو بهش اضافه کنید وقتی که آب دوباره جوش اومد گوشت خرد نشده رو داخل ظرف قرار بدید ۵ دقیقه بعد گوشت رو از قابلمه خارج کنید و خرد کنید. برای ۵۰۰ گرم گوشت به یک عدد هویج، یک عدد ساقه کرفس، یک عدد پیاز و یک عدد چوب دارچین نیاز دارید.

n

بعد از اینکه این مرحله رو انجام دادید طبق روال همیشه گوشت رو آماده کنید. یعنی تابه رو روی حرارت بالا قرار بدید وقتی داغ شد روغن مایع رو بهش اضافه کنید بعد گوشت خرد شده رو هم اضافه کنید و تفت بدید. کمی بعد پیاز نگینی خرد شده + زردچوبه + فلفل سیاه + رب تفت داده شده رو اضافه کنید استاک گوشت یا قرص استاک + آب جوش رو بریزید و بذارید بپزه.

چرا گوشت رو سفید می کنیم؟

 سفید کردن باعث میشه عصاره گوشت به هیچ عنوان خارج نشه و داخل گوشت بمونه. وقتی که گوشت رو سفید می کنید برای طعم دار شدن خورشت حتما باید از استاک گوشت استفاده کنید. اگه میخواین طرز تهیه استاک گوشت رو یاد بگیرید به مطلب فوت و فن های تهیه و نگهداری استاک گوشت مراجعه کنید.

z

معمولا وقتی گوشت رو برش بدید فرمش عوض میشه و می بینید اندازه های گوشت یکی نیست در صورتی که شما همه رو یک اندازه خرد کرده بودید. وقی گوشت رو سفید می کنید و بعد برش میدید این باعث میشه شکل گوشت تغییر نکنه. در سفید کردن فقط روی گوشت سفید میشه و داخلش سفید نمیشه.

اگر دوست دارید آشپزی های ما را دنبال کنید به صفحه آشپزی شایانیوز سر بزنید.

منبع : شایا نیوز

مطلب پیشنهادی

فال روزانه

فال ۵ بهمن ۱۴۰۲ / فال روز پنج شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۲

در این پست فال ۵ بهمن ۱۴۰۲ / فال روز پنج شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۲ را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *