در این پست تاریخ دقیق روز جهانی کیک خامه ای در تقویم سال ۱۴۰۱ را در اختیارتان قرار داده ایم. با ما در مجله نگاه نو همراه باشید.
تاریخ دقیق روز جهانی کیک خامه ای در تقویم شمسی برابر است با :
روز دوشنبه ۱۲ دی سال ۱۴۰۱
تاریخ دقیق روز جهانی کیک خامه ای در تقویم قمری برابر است با :
روز دوشنبه ۹ جمادی الثانی سال ۱۴۴۴
تاریخ دقیق روز جهانی کیک خامه ای در تقویم میلادی برابر است با :
روز دوشنبه ۲ ژانویه سال ۲۰۲۳
کیک خامه از آن دسته کیک هاست که کمتر کسی وجود دارد که آن را دوست نداشته باشد به دلیل استقبال زیاد و طرفداران زیاد کیک خامه ای ۲ ژانویه (۱۲ دی) را روز جهانی کیک خامه ای مینامند.
تاریخچه کیک
تاریخچه کیک به دوران باستان باز میگردد و تصور میشود که اولین کیکها در یونان باستان و مصر پخته شدهاند. کیکهای اولیه نسبتاً سنگین و مسطح بودند و در پایان وعده غذایی با آجیل و عسل خورده میشدند.
امروزه این نوع کیک به باقلوا تبدیل شده است که یک دسر سنتی یونانی بوده و هر فردی که شیرینی دوست دارد، باید دست کم یکبار آن را امتحان کند.
در سالهای بعد، رومیان باستان نیز نسخه خود از این شیرینی را ابداع کردند که بسیار خامهای و سنگین بود.
با این حال، مانند بسیاری از فرهنگها در سراسر جهان، کیک نیز اغلب مخصوص خدایان بود و به نشانه احترام، عشق و یا تکریم در معابد به آنها عرضه میشد. فرهنگ لغت انگلیسی آکسفورد، ریشه کلمه انگلیسی کیک را به قرن سیزدهم نسبت میدهد.
در طول رکود بزرگ، تهیه غذای آسان و نسبتاً ارزان برای میلیونها آمریکایی که در فقر زندگی میکردند، بسیار ضروری محسوب میشد و در همین زمان بود که کیکهای میکس جعبهای متولد شدند.
زمانی که میلیونها زن خانهدار در سراسر ایالات متحده از این ایده برای آسانتر کردن زندگی خود استفاده کردند، درآمد از راه این ایده با درآمد استخراج طلا برابری کرد.
چگونه این روز را جشن بگیریم؟
البته بهترین راه برای بزرگداشت این روز، خوردن کیک با خانواده و دوستان است.
میتوانید انواع مختلفی از کیکها را برای بزرگداشت این رویداد خریداری کرده، بقیه افراد خانواده را جمع کنید و از بودن با آنها و خوردن کیک، لذت ببرید. انواع مختلفی از کیک وجود دارد.
کیکهای مخمر یکی از قدیمیترین انواع کیکها هستند و به دلیل داشتن محتوای مخمر، بافتی بسیار شبیه به بافت نان دارند.
انواع مختلفی از چیزکیک وجود دارد. از چیزکیک شیرین و خامهای به سبک نیویورک که در شربت گیلاس غرق میشوند گرفته تا انواع سالمتری که از پنیر محلی تهیه شده و پر از پوست پرتقال و لیمو و کشمش هستند و کم کالریتر و کمچرب تر بوده و از پروتئین بیشتری برخوردارند.
کیک های اسفنجی در هنگام پخت به دلیل هوایی که در بافت آنها به دام میافتد، متخلخل بوده و معمولا با کره غنی شده یا پنیر خامهای متعادل میشوند.
پختن و آمادهسازی کیک، هم تجربه خوبی خواهد بود و هم سرگرمی مناسبی برای شما به حساب میآید.