طرز تهیه باگت شکم پر؛ سه سوووته با موادی که تو خونه داری یه غذای خوشمزه درست کن

اگه وقت یا حوصله غذا درست کردن رو ندارید این مطلب از دست ندید اینجا نحوه درست کردن باگت شکم پر رو بهتون گفتیم که خیلی سریع آماده میشه.

شایانیوز- مواقعی که حوصله غذا درست کردن نداریم اما میخوایم یه چیزی واسه خوردن داشته باشیم میریم سراغ املت، سیب زمینی، تخم مرغ آب پز یا نیمرو. اما اگه کمی خلاقیت داشته باشید میتونید خیلی راحت یه غذای آسون و خوشمزه واسه این جور مواقع درست کنید یه چیزی غیر از تخم مرغ و سیب زمینی. این غذا خیلی سریع آماده میشه و مواد اولیه اش هم معمولا در همه خونه ها هست اگر هم نداشته باشید می توانید جایگزین کنید.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با هم یه باگت شکم پر خوشمزه و جذاب درست کنیم. 

مواد اولیه برای تهیه باگت شکم پر

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم

پیاز رنده شده ۱ عدد

سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده ۲ عدد

فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نان باگت به تعداد لازم

1631631901746382921732061611540741591789

طرز تهیه باگت شکم پر

۱- داخل تابه‌ ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد گوشت چرخ شده + فلفل سیاه + فلفل قرمز + نمک + پیاز رنده شده رو اضافه کنید حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید بعد ۲ قاشق غذاخوری ربی که از قبل آن را تفت داده اید رو اضافه کنید. به گزارش شایانیوز بعضی وقتی پیاز رو رنده می‌کنند کاملاً آبش می‌گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله‌های پیاز رو به گوشت اضافه می‌کنند و بعد از پخت با این مشکل مواجه میشن که گوشت بوی زهم میده؛ بنابراین نباید آب پیاز رو کامل بگیرید وقتی پیاز رو رنده کردید چند دقیقه کنار بذاریدش آبی که ازش جدا میشه رو بگیرید و بقیه پیاز رو به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آبش نیست.

۲- سیب زمینی‌ها رو به صورت نگینی خرد کنید بعد اونا رو در آب سرد بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید سپس آبش عوض کنید مجدد آب سرد روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید ۲ تا ۳ بار این کار رو تکرار کنید عوض کردن آب سیب زمینی باعث میشه نشاسته اضافیش گرفته بشه.

سیب زمینی‌ها رو سرخ کنید سپس قارچ‌ها رو هم تمیز بشویید و خرد کنید. داخل تابه مورد نظر کمی روغن یا کره بریزید با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ‌ها آب نیندازند سپس قارچ + گوشت + سیب زمینی رو با هم مخلوط کنید بعد هم فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید ۲ دقیقه تفت دهید در نهایت آویشن را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

1422361_697

ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود داره فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارن ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخمِ و طعم شیرینی داره لذا برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب‌تر از فلفل نرِ. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نرِ تخم کمتری داره، تند‌ترِ و برای غذا پختن ازش استفاده میشه و در آشپزی کاربردی‌ترِ بر عکس فلفل دلمه ماده فلفل دلمه‌ای نر بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمیشه و خوشمزه باقی می‌ماند.

۳- روی نان های باگت را برش بزنید داخل آن ها را خالی کنید کمی پنیر پیتزا داخل نان ها بریزید سپس داخل نان ها رو با موادی که از قبل تهیه کرده اید پر کنید لا به لای مواد هم کمی پنیر پیتزا بریزید در نهایت روی مواد رو با پنیر کاملا پوشش دهید نان ها را روی سینی فر قرار دهید فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود می توانید گریل فر را در ۵ دقیقه آخر روشن کنید تا پنیر برشته تر شود.

اگر دوست دارید آشپزی های ما را دنبال کنید به صفحه آشپزی شایانیوز سر بزنید.

منبع : شایا نیوز

مطلب پیشنهادی

2015885

روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه

در این پست روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *